Tannbleking

Misfargede tenner? Få tilbake ditt pene smil.


Er det trygt?

Ja. Bleking av tenner under oppsyn av tannlege eller tannpleier er trygt.


Hvem kan bleke tennene sine?

Vi anbefaler ikke å blekene tennene om en er under 18, eller om en er gravid eller ammende. Det som imidlertidig er anbefalt er å ta en undersøkelse før en blekebehandling, og at eventuelle skader i tennene blir reparert før behandlingen startes.


Hvordan virker det?

Skinner med blekemiddel plasseres over tennene. Når du bleker brytes virkestoffet i blekemiddelet ned, og fri oksygen trenger inn i emaljen og dentinet. Slik blekes de misfargede tennene og strukturene på tennene forandres ikke.

Fyllinger og kroner som en har fra før vil ikke bli lysere av behandlingen, men kan om ønskelig skiftes ut etter behandlingen er ferdig.


Hvor lang tid tar det?

Resultatet sees ofte etter en behandling. Optimal naturlig hvithet kommer vanligvis når prossesen har pågått i 3 til 8 netter.


Finnes det noen bivirkninger?

Enkelte pasienter kan oppleve økt sensitivitet (følsomhet) for varm og kald drikke under blekebehandlingen. Dette er forbigående og forsvinner normalt innen 48 timer etter avsluttet behandling.


Hvor lenge varer blekebehandlingen?

Varigheten avhenger først og fremst av seg selv. Hold god munnhygiene og puss tennene som vanlig, spesielt etter å ha spist eller drukket fargesterk mat eller drikke, og resultatet vil holde i mange år. Om du inntar fargesterke emner som tobakk, kaffe, te og rødvin kan du gjenta blekebehandlingen et par netter annethvert år.
 

Hvilke type blekebehandling kan vi tilby?

Nattbleking og dagbleking i egenproduserte skinner.

Avtrykk blir tatt av tennene dine, og du får en skinne som er individuelt tilpasset dine tenner. Denne kan brukes om igjen dersom du ønsker å gjenta behandlingen senere. 


Pris:

Overkjeve/underkjeve    1990,-

Overkjeve og underkjeve 3980,-

Påfyll blekemiddel ved neste behandling 200,- pr sprøyte


Dagbleking med engangskinner

Her kjøper du ferdige engangskinner som allerede er fylt med blekegel.  

Skinnene kan ikke brukes om igjen.

Opalescence Go 10 stk: 2000,-

Opalescence Go 1 stk: 200,- 

En eventuell undersøkelse av tennene kommer i tillegg